Pink Diamond

lauantai 8. kesäkuuta 2013

Flowers and rivets

1-tile
kukka
laukku

Heeei!:----) Toivotttavasti krapula ei kauheesti piinaa teitä.;)Tällä kertaa mulla ois teille vähän erään kesäpäivän asua. Toppi on ihan HMltä Suomesta, mutta muut ovatkin sitten ostoksia Brysselistä. Neuletakki on Pull&Bearista ja voi että ku se on ihanan pehmoinen ja kivan mallinen! Seuraavalla kerralla ku pääsen kyseiseen putiikkiin niin vois pari kappaletta noita hamstrata mukaan.;) Farkkushortsit on Pimkiestä ja nekin oli positiivinen yllätys, sillä harvoin löydät farkkushortsia, joista reiteni ei pursua inhottavasti! Laukku, uus rakkauteni on Zarasta. Kyseinen ihanuus maksoi 50e ja jouduin hetken pohtia ostamista, koska tuo on kuitenkin suhteellisen pieni. Se vei kuitenkin niin sydämeni, että loppujen lopuksi jouduin kiikuttaa sen kassalle. Ballerinat on taas sitten Mangosta. Ehkä hiukan liian tyttömäiset makuuni, mutta kun 39,5 jalan kokoni takia sopivan kokoisia ballerinoita ei tunnu löytyvän, kaikki ovat joko liian isoja tai pieniä, joten mikä ettei kun nuo eivät edes paljon kukkaroani verottanut!

Muuten mun elämään kuuluu ihan hyvää, ei nyt mitään ihmeellistä, ihan tällaista normaalia kesälomaa. Kavereitten kans tulee aina välillä treffailtua ja salilla on tullut käytyä ahkeraan. Eilen oli taas vaihteeksi yläkropan treenausvuoro ja huhhuh tuli kaverin kanssa vedettyä kyllä sellaiset puolentoistatunnin rääkkitreenit ettei toista! Harmiksi vielä painossa taikka vatsanympäryksessä ei näy vielä muutosta, mutta noh ei auta muu kuin toivoa parasta.:) Ruokavaliossa oon pysyny myös ihan hyvin ja oon kyllä ehdottomasti paljon energisempi, onnellisempi ja pirteämpi kuin ennen! Oon myös saanut pidettyä itsekurin herkkujen suhteen, tosin äiti tuli eilen takaisin Roomasta ja toi vähän suklaata, joten olihan pakko pari suklaajuttua maistaa maistiaiseksi!

Ensi viikolla mua odottaa ripari, jossa itse toimin isosena, joten pientä postaustaukoa on siis tulossa. Tosin yritän vielä ennen leiriä värkkäillä tänne yhden!:) Voitte kuitenkin toivoa erikoispostauksia tms ja voisin yrittää niitä ajastella ensi viikoksi!:) Nyt kuitenkin vois jatkaa tätä lauantaita muissa merkeissä, joten moikka!:---)

Mitäs piditte asusta?:)

4 kommenttia:

  1. Kaunis Jenttuu!! Noi vaatteet on just sun tyylisiä ja toi laukku<3<3 :DD

    VastaaPoista
  2. Ihania vaatteita ja toi laukku!!! <3

    VastaaPoista