Pink Diamond

torstai 6. kesäkuuta 2013

Bryssel

svedu
pyöriä
kokous
parlamenttia
european
katri
mielenosoitus
parlamentti
sosiaalikomitea
heinipetracity2
katot
pilviä

Toukokuun alussa pääsin siis kunnolla toisen kerran ulkomaille(jos niitä lukuisia ruotsin matkoja ei siis lasketa) ja määränpäänä oli Belgian pääkaupunki, Bryssel. Tua reissu oli vähän kuin "kouluretki" EU:n parlamenttiin, komissiohin yms. Kurssi oli siis valinnainen ja ihan ensin perustettiin yritys ja kerättiin rahaa tuota matkaamme varten. Hehe itselle tosin mahdolliset työt olivat niin, että itse en päässy keräämään rahaa.:D Kaikki tämä toiminta siis tapahtui lähinnä vapaa-ajalla ja lisäksi vielä ennen reissua oli pari tuntia ranskan opiskelua, sillä Belgian yksi virallisista kielistä on juuri kyseinen ranska.

Matkaan lähdimmekin sitten maanantaina ja takaisin tultiin torstaina, joten hurjan pitkästä reissusta ei ollut kyse. Parista lisäpäivästä siellä ei olisikaan kyllä ollut haittaa! Reissulla tutuistuimme siis niin parlamenttiin, komissioon, Suomen pysyvään lähetystöön kuin myös talous- ja sosiaalikomiteaan. Toki samalla tuli tutustuttua sieltä löytyviin kauppoihin ja pienimuotoisesti pubikulttuuriin!;) Ihmiset siellä olivat myös ihanan avoimia ja tulikin monet keskustelut siellä vaihdettua. Englannin taito ei muuta kuin karttunut!

Ikimuistoinen reissu oli kyllä ehdottomasti! Tuli niin juostua kauheassa ukkoskuurossa ja kaatosateessa etsien metroa epätoivoisesti kuin myös nähtyä ihka eläviä ilotyttöjä. Ja varsinkin seura oli mahtavaa. Kiitos varsinkin mun kavereille katrille, petralle ja heinille!:---) Sen kyllä lupaan, että tää ei oo jää viimeiseksi Brysselin matkaks, tuun kyllä niin palaamaan takas tähän kaupunkiin! Nyt kuitenkin vähän lisää suurinta pudottajaa, moikka:)

Onko kukaan muu käynyt kyseisessä kaupungissa?

4 kommenttia:

 1. kiva blogi sulla :-)
  http://neeaolga.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Nyt vasta muistin kattoo tänki päivityksen! :D Mulla ei oo mitää muistikuvaa tosta kuvasta! Pitää kattoo, jos mä kans täs joku päivä jaksaisin lisätä niitä kuvia faceen. Keppoosesti yli kuukauden myöhäs, mut en mä ikinä muista/ehdi/jaksa lisätä mitää... ;D --Katri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä ny;-----) se otettiin varmaan vähän aikasemmin, ku otettiin se panoraama-kuvausxD oonkin vähän odotellu niitä kuvia;( :DDD

   Poista