Pink Diamond

maanantai 10. kesäkuuta 2013

Tuliaisia Roomasta ja haaveilua

prada
benetton

Äiti siis lähti heti kesäkuun alussa Roomaan matkalle ja nyt se sitten vihdoin tulikin takaisin Suomen maaperälle, totta kai muutaman tuliaisen kanssa.;) Itse valikoin vaihtoehdoista Pradan vaaleamman laukun ja kukkaron. Mistään aidoista tuotteista ei kuitenkaan ole kyse!:---D Nuo vaikuttavat kuitenkin aitoudesta riippumatta aika kestäviltä ja eiköhän nyt käyttöön mahda päästä lukuisat kerrat! Laukun ja kukkaron lisäksi sain myös vielä, nyt ihan aidon Benettonin topin ja valkoisen läpikuultavan t-paidan, jonka kuviointi tuo mieleen ne kaikki asteekki(?)-kuviot. Tokikaan kuvasta niitä ei nyt huomaa...:D Molemmat ovat kuitenkin niin mun kokoani, ettei ois kyllä parempaa säkää voinut käydä noiden kanssa!

willbemine3

Oon myös ehtinyt täs samalla suunnitella parin hintavamman jutun ostamista kesätyöpalkoillani. Ensimmäinen juttu ois uus musta laukku! Oikeastaan kaikkia muun värisiä laukkuja löydän suht helposti ja halvalla hinnalla, mutta mustat laukut. Ei jestas, en tiiä onko mussa vika, mutta mä vaan koskaan löydä ja sen pitäis kuitenkin olla myös suht iso. Guessin Rosata-mallin eri tuotteita oon kuitenkin nyt katsellut jo pidemmän aikaa, niin laukut kuin kukkarotkin miellyttävät hurjasti silmää ko. mallista! Ennen kaikkea tuo Rosata large satchel mustana ois niin luotu mulle. Juuri tuo täyttää ainakin lähes kaikki toivomukseni. Noin 200e hinta kuitenkin hiukan hirvittää, mutta toisaalta tuon käyttökerrat eivät ihan minimaalisiksi jäisi.Toinen juttu ois sykemittari. Vielä en ole sen tarkemmin päättänyt mikä malli, mutta Polarin ft60 ladya ja Suunto M5 ladya olen katsonut vähän sillä silmällä.

Hui huomenna alkaakin sit jo riparijutut! Kauhistuttaa oikein jo ajatus, että pitäisi jaksaa herätä jo seittemältä. Noh eiköhän nyt selvitä, hiukan väsyksissä sitten jos ei muuta.:DD Maanantai-illan jatkoja kuitenkin nyt, moikka!:)

Osaisitteko suositella jotain sykemittaria?:)

7 kommenttia:

 1. Mulla itellä on käytössä Polar F11 ja on kyllä mahti vempele. Suosittelen! ;)

  VastaaPoista
 2. Viimmene aamu on riparin pahin : ) Been there done that

  VastaaPoista
 3. Törmäsin sattumalta sun blogiin, ja täytyy kyllä sanoa, että tää on ihan mahtava! :) Sun kirjotukses on tosi sujuvaa ja nää kuvat on tosi laadukkaita ainaki mun mielestä. Sait musta pysyvän lukijan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi mahtava kuulla!!:):) piristit kyllä semisti enemmän mun päivää!

   Poista
 4. mulla myös ostoslistalla polarin ft60 :-)

  VastaaPoista