Pink Diamond

sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

The Begin

Moi ja tervetuloa uuteen blogiini!:-) Haha en ees halua alkaa laskea kuinka monta tällaista postausta olen tehny tänä koko blogiaikana, mutta vieläkin ei tunnu esittelyjen kertominen luonnistuvan, hehe. Mutta joo tota olen tutummin Jenttu ja asustelen Etelä-Pohjanmaan lakeuksilla, tarkemmin Lapualla. Tosiankaan mistään suuresta kaupungista ei ole kyse, mutta eiköhän tääkin tyttö pääse parin vuoden päästä lukion loputtua isoompiin piireihin!;-) Sain siis juuri ensimmäisen vuoden lukiosta päätökseen eli ikää löytyy tällä hetkellä 16 vuoden verran.

asua2-tile

Ehkä joku jopa yllättyi, mutta blogini siis pääasiassa kertoo musta.;-) Tämä "BS" keskittyykin lähinnä pinnallisiin asioihin, tosin en kiellä etteikö ehkä joskus tulevaisuudessa innostuisin pohtimaa syvällisiäkin, mutta se taas on aika epätodennäköistä. Vaatteet, kosmetiikat, rahan tuhlaaminen, muoti jne ovatkin siis yksi suuri osa-alue tässä blogissa. Tosin mun tyyli ei ole mistään muodikkaimmasta päästä eikä juurikaan erilainen pieniä räväytyksiä lukuunottamatta. Tyylini kuitenkin kehittyy koko ajan ja pikku hiljaa ollaankin jo siinä tilanteessa, miltä sen pitäisi näyttääkkin mielestäni.;) Suhteellisen simppeliltä jollakin pienellä jutulla maustettuna.

ryhmärämä
bryssel

Uskon myös, että täällä saatte pienen siivun selville elämästäni ja mitä kaikkea siihen kuuluukaan. Valokuvia on myös tulossa runsaasti sen lupaan. Edellisen blogini tavoin en ole aikonut tehdä tästä enää valokuvausblogia, sillä itse valokuvaus on jäänyt taka-alalle elämässäni. Ehkä tämän takia saisin taas uutta intoa ottaa kameran esiin, sillä hyvä kameran kun omistan...

treeni-tile

Mitä edellisistä blogeista poiketen, tulen päivittelemään tänne enemmän kaikkea treeneihin liittyviä juttuja. Heh pitäähän sitä massan mukana kulkea!;) No ei, itsehän aloitin hetkellisen terveellisesti elämisen ihan vain kokeilumielessä, kun vasta fitnesshömpötys oli pikku hiljaa tulossa. Olin jo kauheassa vauhdissa sen kaiken syömisen ja treenailun kanssa, kun joka paikasta alkoi tunkea fit sitä ja fit tätä.:D Koulu, Brysseli yms estivät kuitenkin (nojoo tekosyitähän nua kyllä melkein vain ovat, mutta....), että olisin jatkanut sitä kaikkea. Tein kuitenkin itselleni lupauksen että 1.6. aloitan taas sen kaiken.

Eilen tuli kuitenkin juhlistettua kavereiden kanssa koulujen loppumista, joten ruokavalio ja unensaanti ei ole vielä ihan siinä oikeassa kondiksessa, mutta eilen tuli kyllä käytyä vetämässä tehotreenit salilla! Oikeastaan vielä salilla ei tuntunut lihaksissa paljoakaan miltään, sillä salin vaihdon takia tuli hiukan pienemmillä painoilla tehtyä liikkeet, kun yritin etsiä sitä oikee liikerataa, mutta ei juma sitä lihasten särkyä, kun tänään heräsin! Noh ainakin tuntui siltä, että tuli tehtyä jotain.;) Toivotaan, että huomenna ei paikat ois näin kipeät, että pääsis treenailemaan!

Tuossa siis "lyhyt" esittely, mitä voitte löytää täältä blogista! Joitakin asioita voi ilmetä enemmän ja jotain taas vähemmän, mutta yritän pitää tämän kuitenkin suhteellisen monipuolisena.:) Toki mitään sekametelisoppaa ei ole tarkoitus tehdä tästä blogista.:--D Toivottavasti tuutte pitämään!

Ja joo tarkoitus oli siis tehdä tämä aloitus eilen, mutta kauhean kiireen takia se vähän niin kuin jäi, heh.:D Niin ja jos nyt jostain syystä kiinnostaa niin vanha blogi löytyy täältä!

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

6 kommenttia:

 1. Oot tosi nätti! :) ainii, ja sait musta uuden lukijan :))

  VastaaPoista
 2. vautsi vau, ootpas nätti ja tyylis vaikuttaa kivalta!:)

  http://inka-allornothing.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. heips päädyin blogiisi vahingossa ja kivalta näyttää! onnea uuden blogin johdosta ja onnea sen tielle =)
  jään seurailemaan :)

  -Anna =)

  VastaaPoista